Viime syksynä jahdissa kaatui 67 karhua - Kotimaa | HS.fi

Viime syksynä jahdissa kaatui 67 karhua

21.8.2004 3:00

Suomen karhukanta painottuu Itä-Suomeen, vaikka karhuja havaitaan maan eri puolilla.

Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos RKTL arvioi, että karhukanta on noin 900 yksilöä.

Karhunmetsästys tapahtuu Suomessa EU:n luontodirektiivin poikkeussäännön nojalla.

Luontodirektiivin velvoittamana Suomen on huolehdittava karhukannastaan.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat