Obaman aikana Yhdysvaltojen ja Suomen suhteet tiivistyivät, mutta vain presidentin arvio suomalaisista metallibändeistä ylitti uutiskynnyksen - Kotimaa | HS.fi

Obaman aikana Yhdysvaltojen ja Suomen suhteet tiivistyivät, mutta vain presidentin arvio suomalaisista metallibändeistä ylitti uutiskynnyksen

Vain Obman arvio Suomen heavy metal -bändien suhteesta hyvään hallintoon ylitti kunnolla kansainvälisen uutiskynnyksen.

Presidentti Barack Obama puhui Pohjoismaiden valtionjohtajille Valkoisessa talossa toukokuussa. Rivistössä presidentti Sauli Niinistöstä vasemmalle seisovat pääministerit ovat Ruotsin Stefan Löfven, Norjan Erna Solberg, Tanskan Lars Løkke Rasmussen ja Islannin Sigurður Ingi Jóhannsson. Puhetta oli kuuntelemassa myös Michelle Obama .

18.1.2017 2:00 | Päivitetty 18.1.2017 7:11

Vain yksi presidentti Barack Obaman Suomesta esittämä näkemys on ylittänyt kirkkaasti kansainvälisen uutiskynnyksen, mikäli hakukoneiden tuloksiin on uskominen. Obama on pannut merkille Suomen heavy metal- bändien määrän.

”Kiinnitän huomiota siihen, että Suomessa on ehkä eniten heavy metal -bändejä maailmassa suhteutettuna väkilukuun, ja Suomi on myös korkealla ar­vioissa hyvästä hallinnosta. En tiedä, liittyvätkö nämä asiat toisiinsa”, Obama sanoi tervehdyksessään presidentti Sauli Niinistölle Valkoisessa talossa toukokuussa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat