Pikkutyttö ei vastustanut hyväksikäyttäjäänsä, oikeus hylkäsi raiskaustuomion – oikeusoppineet ihmettelevät päätöstä mediassa - Kotimaa | HS.fi

Pikkutyttö ei vastustanut hyväksi­käyttäjäänsä, oikeus hylkäsi raiskaustuomion – oikeusoppineet ihmettelevät päätöstä mediassa

Esimerkiksi Aamulehti kertoi perjantaina, että käräjäoikeus oli tuominnut 22-vuotiaan Juusuf Muhamed Abbudin kolmen vuoden vankeuteen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Kiistelty tuomio annettiin Pirkanmaan käräjäoikeudesta.

10.3.2017 21:54

Pirkanmaan käräjäoikeuden perjantaina antama hyväksikäyttötuomio on saanut suomalaiset oikeusoppineet hämilleen. Miksi oikeus ei tuominnut 10-vuotiaan tytön kanssa sukupuoliyhteydessä ollutta 22-vuotiasta miestä raiskauksesta?

Esimerkiksi Aamulehti kertoi perjantaina, että käräjäoikeus oli tuominnut 22-vuotiaan Juusuf Muhamed Abbudin kolmen vuoden vankeuteen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Syytteen mukaan tuomittu, joka oli tullut Suomeen turvapaikanhakijana, oli tutustunut tyttöön sosiaalisen median palvelussa Instagramissa ja ollut tämän kanssa seksuaalisessa yhteydessä useaan kertaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat