Suomalaiset muistelivat Koivistoa sosiaalisessa mediassa tunteella – ”Ei meinaa tulla nyt loppua tästä kyynelten vuodattamisesta”

Suomalaiset muistivat presidentti Mauno Koivistoa Twitterissä, Instagramissa ja Facebookissa hautajaispäivänä. Monet liikuttuivat koskettavista hautajaisista ja halusivat kertoa, että Koivistosta on hyvä muisto.

Instagramissa ja Twitterissä kuvattiin suruliputusta ja muisteltiin Koiviston lohdullisia lausumia siitä, että elämässä kannattaa uskoa, että kaikki menee hyvin. Jotkut kertoivat myös henkilökohtaisia muistoja.

25.5.2017 15:00 | Päivitetty 25.5.2017 17:53

Sosiaalinen media täyttyi helatorstaina päivityksistä, joilla kansalaiset muistelivat ja surivat presidentti Mauno Koivistoa. Hautajaispäivää kuvailtiin haikeaksi liikutuksen päiväksi.

Ihmiset muistelivat Koivistoa Twitterissä, Instagramissa ja Facebookissa esimerkiksi ”hienona herrasmiehenä”, ”tasavallan metsänhoitajana”, ”vahvakätisenä suomalaismiehenä” ja ”vaatimattoman sivistyneenä suurmiehenä”. Hänessä kuvailtiin olleen lempeää karismaa ja viisautta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat