Poliisilta uutta tietoa Raaseporin murhasta: Henkirikoksesta epäilty mies on todennäköisesti kuollut – hänellä oli seurustelusuhde uhrin kanssa - Kotimaa | HS.fi

Poliisilta uutta tietoa Raaseporin murhasta: Henkirikoksesta epäilty mies on todennäköisesti kuollut – hänellä oli seurustelusuhde uhrin kanssa

Epäilty rikos tapahtui tiistaina Raaseporin Tammisaaressa yksityisasunnossa. Poliisi tutkii tapausta murhana.

22.6.2017 11:13

Poliisin mukaan Raaseporin tiistaisesta henkirikoksesta epäilty mies on todennäköisesti kuollut. Henkilöllisyys kuitenkin varmistuu vasta oikeuslääketieteellisen tutkimuksen yhteydessä.

Poliisi löysi keskiviikkona etsityn henkilöauton, jonka vieressä oli menehtynyt ihminen. Tieto ajoneuvon sijainnista tuli kansalaiselta.

Epäilty rikos tapahtui tiistaina Raaseporin Tammisaaressa yksityisasunnossa. Poliisi tutkii tapausta murhana.

Poliisi tarkisti tiistaina uhrin asunnon, josta hän löytyi menehtyneenä. Uhri oli kuollut ulkoisen väkivallan seurauksena ja teossa oli käytetty teräasetta.

Rikoksesta epäilty ja uhri tunsivat toisensa. Heillä oli aikaisemmin seurustelusuhde, joka on poliisin tietojen mukaan kuitenkin päättynyt. Molemmat henkilöt olivat noin parikymppisiä.

Esitutkinta tulee jatkumaan vielä pitkään. Asia ei tule etenemään syyteharkintaan, koska rikoksesta epäilty on menehtynyt. Poliisi yrittää selvittää esitutkinnan aikana esimerkiksi tapahtumien motiivin ja kulun.

Operaation aikana Länsi-Uudenmaan poliisilaitos on saanut virka-apua Helsingin poliisilaitokselta sekä Rajavartiolaitokselta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat