HS ilmestyy tänään digitaalisena: Mitä synnytyksissä todella tapahtuu? – HS Aamussa tämä ja yli 30 muuta juttua - Kotimaa | HS.fi

HS ilmestyy tänään digitaalisena: Mitä synnytyksissä todella tapahtuu? – HS Aamussa tämä ja yli 30 muuta juttua

Kattava HS Aamu -digipainos korvaa paperilehden.

23.6.2017 2:00 | Päivitetty 23.6.2017 7:41

Juhannusaaton digitaalisessa HS-aamu -lehden pääaiheena on synnyttäminen. Luomusynnytyksistä puhutaan paljon mutta todellisuudessa vain 11 prosenttia synnyttää ilman kipulääkkeitä. Perjantaina julkaistava artikkeli muuttuu antamiesi tietojen perusteella ja kertoo, miten lapsesi tulisi maailmaan, jos synnyttäisit nyt.

Palaamme myös ajankohtaiseen keskusteluun uudesta alkoholilaista. Vertailemme Suomen lainsäädäntöhanketta muihin Pohjoismaihin. Ruotsissa ja Norjassa Suomen suunnitelmat huolestuttavat.

Lisäksi kerromme muun muassa Helsingin juhannussaunoista. HS Aamu tarjoaa myös uutiskoosteen, tv- ja elokuvavinkit, Rip Kirby- sarjakuvan ja sudokun sekä paljon muuta luettavaa.

Digitaalisen lehden voi lukea HS:n mobiilisovelluksessa, jos tilaukseen sisältyy verkkopalvelu. Sovelluksen voi ladata sovelluskaupasta. Siihen kirjaudutaan tilauksen yhteydessä luoduilla tunnuksilla.

Digitaalista painosta voi lukea myös tietokoneella osoitteessa HS.fi/aamu. Aamupainosten lukeminen verkkoselaimella ei vaadi tilausta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat