Kasvisruokabuumi ei näy lihan kulutuksessa – suomalaiset syövät yhä enemmän lihaa, jokainen keskimäärin 81 kiloa vuodessa - Kotimaa | HS.fi
Kotimaa

Kasvisruokabuumi ei näy lihan kulutuksessa – suomalaiset syövät yhä enemmän lihaa, jokainen keskimäärin 81 kiloa vuodessa

Myös hedelmien ja kasvisten kulutus kasvoi vuonna 2016.

Jauhelihapihvien valmistusta helsinkiläisessä ravintola Nokassa.

Julkaistu: 29.6.2017 9:17, Päivitetty 29.6.2017 11:53

Lihan kokonaiskulutus kasvoi Suomessa jälleen vuoden 2016 aikana, kertoo Luonnonvarakeskuksen torstaina julkistama tiedote.

”Trendi on, että punaisen lihan kulutus on pysynyt suunnilleen samana kuin aiempina muutamana vuotena, mutta siipikarjalihan kulutus kasvaa. Edellisvuodesta se kasvoi lähes yhdeksän prosenttia. Se nostaa samalla lihan kokonaiskulutusta parilla prosentilla”, sanoo Luonnonvarakeskuksen kehittämispäällikkö Tarja Kortesmaa.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?