”Mun unelmana on käydä Malediiveilla ennen kuin ne uppoaa” – HS vietti vuorokauden abien kanssa, jotka juovat ja tupakoivat vähemmän kuin yksikään aiempi sukupolvi - Kotimaa | HS.fi

”Mun unelmana on käydä Malediiveilla ennen kuin ne uppoaa” – HS vietti vuorokauden abien kanssa, jotka juovat ja tupakoivat vähemmän kuin yksikään aiempi sukupolvi

HS vietti lukulomaa edeltävän risteilyn abiturienttien kanssa. Moni kaipaa varmuutta tulevaisuuteen, mutta nuoret uskaltavat unelmoida. Vaikka sitten parrasta, Malediiveista tai todella kalliista autosta.

”Yleensä frendien kanssa me vaan chillataan. Pelataan NHL:ää ja saunotaan”, kertovat tuusulalaiset abiturientit Ohto Muinonen ja Alex Kimmo.

18.2.2018 2:00 | Päivitetty 18.2.2018 6:23

Nuoriso on pilalla. Tai näin ainakin kuulee sanottavan sukupolvesta ja vuodesta toiseen. Totuus suomalaisista nuorista löytyy kuitenkin yleistyksien takaa.

HS lähti seuraamaan vuorokaudeksi reilun tuhannen abiturientin risteilymatkaa Tallinnaan ja selvittämään, minkälaiset arvot ja toiveet ajavat 1990-luvun lopulla syntyneitä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat