Kommentti: ”Osaamista vahvistetaan ja käytäntöjä kehitetään” – Sisäministeriö tilasi yli 35 000 euron turvallisuusraportin, joka on täynnä tyhjää sanahelinää - Kotimaa | HS.fi
Kotimaa

Kommentti: ”Osaamista vahvistetaan ja käytäntöjä kehitetään” – Sisäministeriö tilasi yli 35 000 euron turvallisuusraportin, joka on täynnä tyhjää sanahelinää

Sisäministeriön konsulttitoimistoilta tilaama raportti maksoi 35 800 euroa, mutta teksti on täynnä itsestäänselvyyksiä, ihmettelee HS:n oikeustoimittaja Susanna Reinboth.

Sisäministeriön tilaama turvallisuusraportti kehottaa muun muassa kehittämään yhteistyötä maahanmuuttajayhteisöjen ja poliisin välillä.

Julkaistu: 31.5.2018 14:49

Ehdotus: Sisäisen turvallisuuden viranomaisten monikulttuurisuusosaamista vahvistetaan ja maahanmuuttajayhteisöjen ja poliisin välisiä yhteistyökäytäntöjä kehitetään.”

Tämä on yksi ehdotuksista sisäministeriön tilaamassa turvallisuusraportissa. Torstaina julkaistu raportti pyrkii kartoittamaan, miten hyvin turvallisuus toteutuu eri väestöryhmissä ja sukupuolten välillä.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?