Kuvat näyttävät, miten sulhaset ovat pukeutuneet vuosien saatossa: Olka­toppauksia, vakosametti­housuja ja kaksi nappi­riviä – ”Se teki vartalon ihan hirveän näköiseksi” - Kotimaa | HS.fi
Kotimaa

Kuvat näyttävät, miten sulhaset ovat pukeutuneet vuosien saatossa: Olka­toppauksia, vakosametti­housuja ja kaksi nappi­riviä – ”Se teki vartalon ihan hirveän näköiseksi”

Edessä ovat vuoden suosituimmat hääviikonloput. Loimme asiantuntijoiden kanssa katseen sulhasten tyyliin, joka totisesti on vuosikymmenten saatossa muuttunut. Esimerkiksi rusetit ovat syrjäyttäneet kravatit.

Smokki on suosittu hääasu, ja siihen päätyi myös Jari Korhonen (vas.) Frakkipalvelu Namissa torstaina. Taustalla bestmanit Lauri Mutikainen ja Tuomo Koskinen. Kuva: Kimmo Räisänen

Julkaistu: 29.6.2018 11:01

Ainakin yhdessä asiassa sulhasilla on nykyään helpompaa kuin ennen: hääpäivänä ei tarvitse hikoilla ihan niin kamalasti.

”Paksusta takkuisesta villakankaasta, monta kiloa painavasta hääpuvusta sekä frakista, smokista ja saketista, niistä on tullut kevyempiä, kun materiaalit ovat muuttuneet kevyemmiksi”, sanoo muotitaitelija Matti Seppänen.

Seuraa uutisia tästä aiheesta