”Spontaanit kohtaamiset ovat hävinneet kokonaan” – HS:n lukijat kertovat, miten älylaitteet vaikuttavat parisuhteeseen ja seksielämään - Kotimaa | HS.fi
Kotimaa

”Spontaanit kohtaamiset ovat hävinneet kokonaan” – HS:n lukijat kertovat, miten älylaitteet vaikuttavat parisuhteeseen ja seksielämään

Runsas puolet lukijakyselyn vastaajista kertoi mobiililaitteiden vähentäneen yhteistä aikaa ja vajaa puolet niiden vähentäneen seksiä. Vähiten riitoja laitteet aiheuttavat kyselyn perusteella alle 30-vuotiaille.

Mobiililaitteiden käyttö vuoteessa oli yksi niistä asioista, joita kyselyyn vastanneet HS:n lukijat arvostelivat. Toisaalta osa vastaajista kertoi, että internetissä ja somessa voi surffata myös yhdessä.

Julkaistu: 12.11.2018 19:22

”Kumppani on kaikki illat nenä kiinni puhelimessaan, siellä tuntuu olevan kiinnostavampaa sisältöä tai seuraa kuin minä”, kirjoittaa pian kolmikymppinen nainen HS:n lukijakyselyssä. ”Koska illat istutaan sohvalla räpläämässä puhelimia eikä toisiamme, ovat spontaanin seksin mahdollisuudet vähentyneet. Jos haluaa seksiä, pitää siihen varta vasten ryhtyä.”

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?