Upseeriliitto ja Aliupseeriliitto erikoisessa sanasodassa – ”Toisten osaamisen vähättely ja oman oikeutuksen perustelu sotilasarvolla ei ole enää tätä päivää” - Kotimaa | HS.fi
Kotimaa

Upseeriliitto ja Aliupseeriliitto erikoisessa sanasodassa – ”Toisten osaamisen vähättely ja oman oikeutuksen perustelu sotilasarvolla ei ole enää tätä päivää”

Sotilaiden välistä sananvaihtoa käydään Upseeriliiton ja Aliupseeriliiton julkaisujen sivuilla. Upseeriliitto vertaa tuoreessa tiedotteessaan upseereita ja aliupseereita lääkäreihin ja lähihoitajiin.

103. kadettikurssi luennolla.

Julkaistu: 13.12.2018 9:28

Upseeriliiton ja Aliupseeriliiton välille on syttynyt harvinainen sanasota. Merkillistä taistelua on käyty liittojen julkaisuissa eli Ammattisotilas-lehdessä ja Sotilasaikakauslehdessä sekä niiden nettisivuilla.

Taustalla on kadettiupseerien pelko siitä, että osaan vanhoista opistoupseerien tehtävistä otetaan tulevaisuudessa aliupseereita. Upseeriliiton mielestä ne ovat upseerien tehtäviä. Opistoupseerit ovat katoava ammattiryhmä, koska siihen ei enää kouluteta sotilaita.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?