Taidehistorioitsija Hanna-Reetta Schreck katsoo Ellen Thesleffin omakuvaa Kansallisgallerian varastossa.

Pia Ahti harjoittelee triathlonia varten Mäkenlänrinteen uimahallissa. ”Osallistuin vapaauintikurssille, jonka vetäjäksi sattui triathlonisti. Siitä intoni lähti kunnolla laukalle”, hän sanoo.

Kevät toi kurnuttajat Helsingin Viikin sammakkolammelle. Kosiomenoihin liittyy paritteluun tähtäävä syleily.

Bašar Jinnat myy mandariineja Homsissa Syyriassa.

Prinsessana esiintyvä Cecilia Vuorimaa esiintyy lasten syntymäpäivillä erilaisissa prinsessa-asuissa. Nyt hän esiintyy Frozen-elokuvan Elsana.

Paula Vesala esiintyi Tavastialla. Kriitikon mukaan ristiriitojen täyttämässä esiintymisessä ei ollut juuri parantamisen varaa.

Petteri Orpo , Jussi Halla-aho ja Antti Rinne seurasivat ääntenlaskentaa Pikkuparlamentin tulosillassa eduskuntavaaleissa 14. huhtikuuta.

Ruotsissa ei katsota hyvällä, jos koiran hylkää kotiin koko työpäiväksi. Koirapäiväkotien määrä on kasvanut räjähdysmäisesti. Hund i Stan -päiväkodin työntekijä Madelene Johansson vei ulos kerralla kymmenen pikkukoiraa Tukholmassa.

Vuonna 1979 Seura-lehti keräsi köyhäinapua paltamolaiselle Korkkosen perheelle. Jukka Gröndahl kuvasi Korkkosen perheen vuonna 1979 ja 2019. Kari, Sari, Mari, äiti Helena sekä Jari. Vuonna 1979 kuvassa oli myös perheen isä Reijo.

Jussi Halla-aho ja Riikka Slunga-Poutsalo seurasivat eduskuntavaalien ääntenlaskua perussuomalaisten vaalivalvojaisissa.

Tamara Albachan (toinen oik.) ja Hussam Azzamin (keskellä) perheeseen kuuluu kolme lasta: 16-vuotias Hamza (vas.), 11-vuotias Lamar ja 9-vuotias Rayan. Myös Tamaran isä Fadel Albacha asuu saman katon alla Roihuvuoressa.

Punaista, punaista, punaista. Taiteilija Toni Kitti asuu kolmen kissansa kanssa yksiössä, jonka hän on sisustanut vastaamaan sisäistä kokemusmaailmaansa.

Vihreiden uusi kansanedustaja Bella Forsgrén vieraili tulevalla työpaikallaan. Hän sai poliittisen herätyksen vaihto-oppilaana Brasiliassa.

Maakunnissa kampanjoitiin kovalla vauhdilla, vaikka pieni prosentti politiikkaan pyrkijöistä tulee valituksi. Keskustan ehdokas Vesa Riekki keskustelee äänestäjien kanssa Pudasjärvellä kahviteltassa metsäpäivien yhteydessä.

Jussi Halla-aho (vas) ja Antti Rinne tapasivat MTV:n tiloissa eduskuntavaalipäivää seuranneena aamuna.

Sirkuskoulu Muikku on saanut EU-tukea. Minttu Ihalainen hyppii trampoliinilla. Taustalla tarkkailevat Elli Peltonen (vas.), Peppi Ihalainen, Martta Seppänen, Siiri Eskelinen ja Elli Pitkänen.

Perussuomalaisten puoluetoimistolla oli vaaliyön ja vaalimenestyksen väsyttämiä edustajia. Tunteet vaihtelivat iloisesta ja itkuiseen. Puheenjohtaja Jussi Halla-aho liikuttui työmies Matti Putkosen kiitospuheen aikana.

Yhdysvaltalaiset lääkärit jättivät vuosina 1932–1972 syfilistä sairastavat mustat miehet hoitamatta, koska halusivat nähdä, miten sairaus kehittyy. Miehille ei kokeesta kerrottu. Hoidon epääminen ja sairauden salaaminen saa sairaanhoitajana työskennelleen Amy Packin yhä kyyneliin.

Kotkalainen Tanja Schildt-Snyers muutti Wieniin opiskelemaan ja jäi. Koko perhe on eläinrakas, ja siksi niin Tanja Schildt-Snyerisllä kuin tyttärillä Valentine (vas.) ja Rosaline Snyersillä on päänsä päällä perheen lemmikkigekot. Olohuoneen terraarioissa asuu kaksi viljakäärmettä ja neljä kuningaspytonia.

Muusikko ja laulaja Astrid Swan sairastui rintasyöpään. Kun syöpä uusiutui, hän sai kuulla kuolevansa. Siitä alkoi loppuelämä.

Rockettesin Roosa Latvala harjoitteli Helsingin jäähallissa.

HIFK:n jalkapallojoukkueen kannattajia marssimassa Töölön jalkapallostadionille katsomaan veikkausliigan ottelua HJK:ta vastan.

Peltokuopasta kaivettiin ylös miehen ruumis Raqqassa. Hän oli mahdollisesti Isisin jäsen.

Antero Vartia julkaisi uuden säätiönsä ilmastonmuutoksen hidastamiseksi. Hän on luennoinut kevään aikana eri kouluissa ja yrittänyt saada nuoria mukaan hankkeeseen.

Tungosta riitti vielä sesongin lopullakin Malbunin hiihtokeskuksessa Liechtensteinissa.

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson, Mai Kivelä, Saila Kivelä (Main sisko) ja Lin eduskunta-avustaja Johanna Kelhu halaavat vaalivalvojaisissa.

Falun Gong Dafa -liikkeen jäsen Lili Lan on ollut lähes kaksi vuotta naisten pakkotyöleirillä Kiinassa. Nyt hän osoittaa mieltään Kiinan suurlähetystön edessä Helsingin Kulosaaressa.

Sini ja Aukusti Kling (vas.), Jami, Isla ja Sara Kartaslammi sekä Ahti Lonnakko olivat Oodissa syyskuussa syntyneiden ja synnyttäneiden treffeillä.

Bussikuski Jani Viljakainen mittasi askeleitaan yhden työpäivän ajan.

Kristina, 22, työskentelee nettikameran ääressä yleensä 3–5 tuntia päivässä. Välillä hän pitää muutaman päivän tauon. Pietaria pidetään nettikameroidan avulla tehtävän seksibisneksen keskuksena Venäjällä.

Juha Sipilä ennen eduskuntavaalien ennakkoäänien julkistusta.

Wallu Valpio, 45, aloitti mediauransa Radio Cityssä 1990-luvun puolivälissä. Hänet kuvattiin Virgin Oilissa, joka on yksi hänen kantapaikoistaan Helsingissä.

Entinen laskettelija, nykyinen insinööri Oskari Raitanen täyttää 30 vuotta.

Norjan saamelainen poromies Ole Thomas Baal ruokkii pihapiirin porojaan heinällä ja rehulla Galggussa Skibotnin kunnassa aivan Suomen rajan tuntumassa.

Trumpetisti Mikko Pettinen seurasi kävelynsä määrää työpäivänsä aikana.

Kirjailija Miki Liukkonen kotonaan.

Uusien kansanedustajien valtakirjat tarkastettiin ja heistä otettiin henkilökuvia eduskuntatalossa. Juha Sipilä tyhjensi taskunsa ennen valokuvausta.

Talousnobelisti Bengt Holmström täytti 70 vuotta.

Perussuomalaisten Kristian Sheikki Laakso kampanjoi ruostuneella Chevroletilla Kouvolan seudulla ja pääsi Eduskuntaan.

Haloo Helsingin laulusolisti Elli Haloo eli Elisa Tiilikainen tekee nyt soolouraa taiteilijanimellä Ellips. Elisa Tiilikainen kuvattiin juuri hankkimansa ”hippipakun” takapenkillä.