Helsinkiläistä poliisia epäillään törkeästä dopingrikoksesta fitnessmalli Sofia Belórfiin kytkeytyvässä huumetutkinnassa

Samassa kokonaisuudessa on epäiltynä nyt ainakin fitnessmalli, suomalainen liikemies, Helsingin poliisilaitoksen poliisi ja HS:n tietojen mukaan myös Helvetin enkelien pomo.

Kaarle Lehmus (kuvassa kesk.) johtaa laajan huume- ja rahanpesutapauksen tutkintaa. Kuvassa asianajaja Hannu Kaitaluoma (vas.) ja Lehmus odottavat rahanpesu- ja huumejutun vangitsemisoikeudenkäynnin alkua Helsingin käräjäoikeudessa 19. heinäkuuta.

23.7.2019 12:42 | Päivitetty 23.7.2019 13:51

Laajassa suomalaiseen liikemieheen kytkeytyvässä doping- ja huumerikoskokonaisuudessa epäillään myös Helsingin poliisin poliisimiestä törkeästä dopingrikoksesta.

Poliisimies vangittiin tammikuussa todennäköisin syin epäiltynä törkeästä dopingrikoksesta ja vapautettiin maaliskuussa. Syyttäjän mukaan poliisia koskevalla tutkinnalla on liittymä tutkintaan, jossa suomalaista liikemiestä, fitnessmalli Sofia Belórfin puolisona tunnettua Niko Ranta-ahoa epäillään törkeästä huume- ja dopingrikoksesta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat