Ville Jaatinen on jengi­pomo ja neljännen polven rikollinen – nyt hän kertoo, millaista on istua jengiläisenä vankilassa - Kotimaa | HS.fi
Kotimaa|Parhaita timanttijuttuja

Ville Jaatinen on jengi­pomo ja neljännen polven rikollinen – nyt hän kertoo, millaista on istua jengiläisenä vankilassa

Järjestäytyneen rikollisuuden vaikutusvaltaa on kitketty jo yli 15 vuoden ajan vankiloista sijoittamalla jengiläisiä samoihin paikkoihin. Tänä keväänä ja kesänä viranomaiset ovat avautuneet medialle United Brotherhoodin vallan lisääntymisestä vankiloissa.

Tilaajille

United Brotherhoodiin kuuluva Ville Jaatinen ei usko vankilan nykyisen keinovalikoiman ehkäisevän jengiytymistä tai auttavan ihmisiä jengeistä ulos.

Julkaistu: 6.9.2019 2:00, Päivitetty 3.7. 13:01

Kaipaatko hyvää kesäluettavaa? HS julkaisee uudelleen parhaita lukemistojuttujaan. Tämä juttu on julkaistu alun perin syyskuussa 2019.

United Brotherhood -jengin punamusta huppari ilmestyy omakotitalon ovenrakoon ennen kuin ovikello ehtii soida. Tapaaminen on sovittu Ville Jaatisen kotiin, koska tämä on toipunut viimeiset viikot niskaleikkauksesta.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?