Kukkakaalikatastrofit pyritään välttämään reaali­aikaisella sato­tiedolla - Kotimaa | HS.fi

Kukkakaalikatastrofit pyritään välttämään reaali­aikaisella sato­tiedolla

Suurkeittiöt pystyvät seuraaman lähiviljelijöiden satojen kypsymistä.

Kouluruokalat pystyvät jatkossa seuraamaan lähiseudun viljelijöiden satotilannetta reaaliajassa.­

11.9.2019 2:00 | Päivitetty 11.9.2019 6:27

Koululaisten lautasilta heitetään vuosittain kymmeniä miljoonia kiloja ruokaa roskikseen. Ravitsemuspalvelut kuten suurkeittiöt ovat kotitalouksien ja teollisuuden jälkeen kolmanneksi suurin ruokahävikin lähde. Vuosittain ruokaloista ja ravintoloista päätyy ruokaa hävikkiin yli 75 miljoonaa kiloa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston uusimmat