Veikkauksen johtaja pyytää anteeksi vanhaa puhettaan, jonka taltiointi on kuohuttanut somessa: ”Nyt kun kahden vuoden jälkeen sitä katsoo, niin kyllä hävettää”

Veikkauksen varatoimitusjohtaja Velipekka Nummikoski kehotti kaksi vuotta sitten kuvatulla videolla Veikkauksen etua saavia järjestöjä puolustamaan Veikkausta kaikissa yhteyksissä. Nyt hän häpeää puheensa tyyliä.

”Nyt kun kahden vuoden jälkeen puhetta katsoo, niin kyllä hävettää ja pyydän anteeksi”, sanoo Veikkauksen varatoimitusjohtaja Velipekka Nummikoski kaksi vuotta sitten kuvatusta videosta.

| Päivitetty

”Nyt kun kahden vuoden jälkeen puhetta katsoo, niin kyllä hävettää ja pyydän anteeksi.” Näin sanoo valtion rahapelimonopoliyhtiö Veikkauksen varatoimitusjohtaja Velipekka Nummikoski HS:n haastattelussa perjantaina.

Tällä viikolla sosiaalisessa mediassa on keskusteltu Nummikosken taannoisista puheista. Twitterissä on jaettu videota, joka on kuvattu Nummikosken kaksi vuotta sitten pitämästä puheesta. Hän puhui tuolloin Veikkauksen tuoton edunsaajien viestintäpäivässä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat