Turkulaispariskunta kasvatti ensin viiriäisiä autotallissaan, nyt he pyörittävät Suomen ainoaa huippuravintoloihin viiriäisiä kasvattavaa maatilaa: ”Teurastamme ainoastaan tilauksesta” - Kotimaa | HS.fi

Turkulaispariskunta kasvatti ensin viiriäisiä auto­tallissaan, nyt he pyörittävät Suomen ainoaa huippu­ravintoloihin viiriäisiä kasvattavaa maatilaa: ”Teurastamme ainoastaan tilauksesta”

Aluksi turkulaispariskunta kasvatti viiriäisiä munien takia autotallissaan, mutta byrokratian karsiminen mahdollisti viiriäisenlihan tuotannon.

Mia Thibblin pyörittää Suomen ainoaa viiriäisen lihaa tuottavaa maatilaa.

9.2.2020 2:00 | Päivitetty 9.2.2020 10:45

Miten pikkuruisista linnusta lähtee noin kova meteli? Vanhaan navettaan rakennetuissa häkeissä on satoja viiriäisiä, joille eläintenhoitaja Emmi Nieminen on antamassa salaatinlehtiä.

Meteli lähtee viiriäisuroksista, jotka ovat kiimassa kovaäänisiä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat