Kymmenen ihmistä loukkaantui lievästi, kun koululaisia kuljettanut linja-auto kolaroi henkilöauton kanssa Evijärvellä - Kotimaa | HS.fi
Kotimaa

Kymmenen ihmistä loukkaantui lievästi, kun koululaisia kuljettanut linja-auto kolaroi henkilöauton kanssa Evijärvellä

Linja-autossa oli kuljettajan lisäksi kyydissä kahdeksan yläkoululaista ja lukiolaista, henkilöautossa oli pelkästään kuljettaja.

Julkaistu: 21.2. 16:42

Kaikkiaan kymmenen ihmistä loukkaantui perjantaina iltapäivällä koululaisia kuljettaneen linja-auton ja henkilöauton nokkakolarissa Evijärvellä Etelä-Pohjanmaalla. Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitoksen mukaan kenenkään vammat eivät tiettävästi ole vakavia.

Onnettomuus sattui Haapajärvenkyläntiellä hieman ennen kello kolmea. Linja-autossa oli kuljettajan lisäksi kyydissä kahdeksan yläkoululaista ja lukiolaista, henkilöautossa oli pelkästään kuljettaja.

”Kaikki potilaat kuljetettiin terveyskeskukseen. En osaa sanoa heidän vammoistaan tarkemmin, mutta pääasiassa ne olivat pintaruhjeita. Yksi syy, miksi tässä selvittiin näin vähällä, on se, että henkilöauto oli maasturi”, päivystävä yksikönjohtaja Petteri Laukkonen Evijärven paloasemalta kertoi.

Laukkosen mukaan ajoneuvoilla oli vauhtia noin 80 kilometriä tunnissa, kun nokkakolari tapahtui. Ajoneuvot kohtasivat loivassa mutkassa.

Seuraa uutisia tästä aiheesta