Potilaiden hoitoa päihtyneenä sekä syytöksiä seksuaalisesta häirinnästä – tuomiohistoria kertoo pahoista riidoista rikoksista epäillyssä saattohoitoyrityksessä - Kotimaa | HS.fi

Potilaiden hoitoa päihtyneenä sekä syytöksiä seksuaalisesta häirinnästä – tuomio­historia kertoo pahoista riidoista rikoksista epäillyssä saattohoito­yrityksessä

Eri osapuolet ovat tehneet Kotisairaala Luotsissa ilmoituksia sekä valvoville viranomaisille että poliisille. Nyt yritystä omistaneet lääkäri ja hoitaja sekä kuusi virkamiestä ovat epäiltyinä useista rikoksista.

Turkulaisen kotisaattohoitoyrityksen viimeisin toimipaikka sijaitsi Turun Luolavuoressa. HS:n tietojen mukaan yritys siirtyi pois kiinteistöstä pari vuotta sitten.

3.3.2020 13:08 | Päivitetty 3.3.2020 18:25

Rikoksista epäillyssä saattohoitoyrityksessä on tehty toistuvasti erilaisia ilmoituksia väärinkäytöksistä ja rikoksista valvoville viranomaisille ja poliisille. Sekä työntekijöiden että työnantajan tekemät ilmoitukset selviävät Kotisairaala Luotsiin liittyvien henkilöiden tuomiohistoriasta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat