Uusi HS Päivä -podcast seuraa ja analysoi korona­viruksen leviämistä ja viranomaisten toimia - Kotimaa | HS.fi
Kotimaa|Podcast

Uusi HS Päivä -podcast seuraa ja analysoi korona­viruksen leviämistä ja viranomaisten toimia

Uusi podcast seuraa päivittäin uutistapahtumia ja tarjoaa syvempää ymmärrystä maailman ja Suomen tapahtumista.

Julkaistu: 20.3. 12:32, Päivitetty 27.4. 8:19

Helsingin Sanomien uusi HS Päivä -podcast aloittaa poikkeuksellisissa oloissa pääministeri Sanna Marinin hallituksen otettua valmiuslain käyttöön ensimmäistä kertaa Suomen historiassa. Koronaviruksen leviäminen Suomessa uhkaa monen riskiryhmään kuuluvan suomalaisen henkeä. Heitä suojellakseen julkinen valta on ottanut itselleen poikkeuksellisen tuntuvan otteen suomalaisesta elämästä.

Helsingin Sanomat haluaa tarjota lukijoilleen kattavasti uutisia, tietoa ja analyysiä niin itse viruksen kuin sen estämisenkin vaikutuksista yhteiskunnassa.

Tätä tarkoitusta varten Helsingin Sanomat alkaa julkaista HS Päivä -podcastia. Se on ajantasainen uutis-, analyysi- ja tietopaketti koronapandemiasta ja sen vaikutuksista Suomessa ja maailmalla. Juontajana on Uutisraportti-podcastista tuttu Tuomas Peltomäki, joka haastattelee HS:n asiantuntijatoimittajia.

Uusimman jakson voit kuunnella yläpuolisesta soittimesta.

Podcast tarkoittaa radio-ohjelman tyylistä nauhoitettua ohjelmaa, joka on tarkoitettu kuunneltavaksi älypuhelimella. Kuunteleminen onnistuu toki myös selaimella.

Voit kuunnella podcastin HS-sovelluksestasi valitsemalla valikosta kuuntele ja podcastit. Löydät podcastin myös Applen podcastit-sovelluksesta, Suplasta, Spotifystä, ja useimmista muista podcast-jakeluista.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Kotimaa

Luetuimmat

Uusimmat