Rikosseuraamus­laitoksessa on todettu kolme koronavirus­tapausta ja useita testataan – Koulutuskeskuksen johto ei varoittanut ensimmäisestä epäilystä henkilökunnalle

HS:n tietojen mukaan Rikosseuraamuslaitoksessa ja sen koulutuskeskuksessa on varmistettu kolme koronavirustartuntaa. Lisäksi useita vankeja ja työntekijöitä on testattu virusepäilyjen takia.

HS:n tietojen mukaan ainakin yksi Rikosseuraamuslaitoksen keskushallinnon työntekijä ja kaksi Rikosseuraamusalan koulutuskeskuksen työntekijää on saanut koronaviruksen.

24.3.2020 17:30

Ainakin yksi Rikosseuraamuslaitoksen (Rise) keskushallinnon työntekijä ja kaksi Rikosseuraamusalan koulutuskeskuksen työntekijää on saanut koronavirustartunnan, kertovat useat lähteet HS:lle.

Helsingin Sanomien selvittelyn perusteella koulutuskeskuksen johto ei varoittanut henkilöstöä ensimmäisestä koronavirusepäilystä eikä kertonut myöskään ensitietoja epäilyjen varmistumisesta koronavirukseksi. Henkilöstö luki ensimmäisestä koronavirustartunnasta Helsingin Sanomista kaksi päivää sen jälkeen, kun koulutuskeskuksen lähiopetus oli päätetty lopettaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat