Koronahuoli ei pysäyttänyt viikonlopun liikennettä: Grafiikat näyttävät, kuinka kymmeniä­tuhansia ihmisiä virtasi pääkaupunki­seudulta mökkikuntiin - Kotimaa | HS.fi

Koronahuoli ei pysäyttänyt viikonlopun liikennettä: Grafiikat näyttävät, kuinka kymmeniä­tuhansia ihmisiä virtasi pääkaupunki­seudulta mökkikuntiin

Pelkästään 15 isoimpaan mökkikuntaan matkusti viikonloppuna lähes 22 600 ihmistä Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta. Matkat vähenivät noin kolmanneksella viikon takaiseen verrattuna.

Useista mökkivaltaisista paikkakunnista on kuulunut huolia siitä, kestääkö terveydenhuollon kantokyky, jos kuntiin matkustaa paljon mökkiläisiä muista maakunnista. Liikennettä valtatie 3:lla Janakkalassa 4. maaliskuuta 2020.

25.3.2020 19:08

Koronavirus ja sen leviämistä hidastavat varotoimet näyttävät vähentäneen liikkumista pääkaupunki­seudulta muualle Suomeen – mutta vain hieman.

Pelkästään viiteentoista isoimpaan mökkikuntaan matkusti viime viikonloppuna lähes 22 600 ihmistä Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta. Lisäksi laskettelukohteistaan tunnettuihin Kittilään ja Kolariin matkusti 558 ihmistä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat