Hyvinkäällä valtatie 25:llä tapahtui henkilöauton ja kuorma-auton välinen onnettomuus - Kotimaa | HS.fi
Kotimaa|Onnettomuudet

Hyvinkäällä valtatie 25:llä tapahtui henkilöauton ja kuorma-auton välinen onnettomuus

Onnettomuudesta aiheutui henkilövahinkoja, mutta vahinkojen vakavuudesta ei ollut tiistaina tarkempaa tietoa.

Julkaistu: 30.6. 17:30, Päivitetty 1.7. 20:31

Hyvinkäällä valtatie 25:llä sattui tiistaina liikenneonnettomuus, jossa osallisina olivat henkilöauto ja kuorma-auto, pelastuslaitos kertoo.

Komisario Harri Vihola Itä-Uudenmaan poliisista kertoi STT:lle, että onnettomuus tapahtui suhteellisen suoralla tieosuudella. STT:n mukaan onnettomuudesta aiheutui henkilövahinkoja, mutta vahinkojen vakavuudesta ei ollut tiistaina tarkempaa tietoa.

Onnettomuus sattui valtatie 25:llä Hyvinkäältä hieman Mäntsälän suuntaan. Onnettomuuspaikalta on Hyvinkään keskustaan matkaa arviolta viitisen kilometriä.

Viholan mukaan tie oli kokonaisuudessaan poikki välillä Sillankorvankatu–Ahdenkalliontie. Poliisi ohjasi liikenteen joko kääntymään ympäri tai vaihtoehtoisesti käyttämään joko Ahdenkalliontietä tai Sillankorvankatua.

Pelastuslaitos arvioi tiistaina liikennehäiriön kestävän useita tunteja. Helsingin tieliikennekeskukselta kerrottiin ennen puolta kymmentä illalla, ettei tien avaamisesta ollut tullut tuolloin vielä tietoa.

Oikaisu 1.7.2020 kello 20.31: Toisin kuin jutussa aiemmin virheellisesti kerrottiin, onnettomuus ei sattunut Porvoonväylällä vaan valtatie 25:lla. Porvoonväylä on valtatie 7.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?