Poliisin takaa ajama pakettiauto törmäsi vastaantulijoihin Naantalissa, kolme ihmistä sairaalaan - Kotimaa | HS.fi
Kotimaa|Onnettomuudet

Poliisin takaa ajama pakettiauto törmäsi vastaantulijoihin Naantalissa, kolme ihmistä sairaalaan

Usean auton onnettomuus tapahtui Armonlaaksontien ja Ruonan yhdystien risteyksessä Naantalissa. Poliisi on pidättänyt pakettiautoa kuljettaneen miehen.

Julkaistu: 10.7. 12:45, Päivitetty 10.7. 14:20

Poliisin takaa ajama pakettiauto törmäsi vastaantulijoihin Naantalissa perjantaina puolenpäivän aikaan.

Poliisin mukaan kolarissa oli mukana neljä ajoneuvoa. Onnettomuuteen joutui yhteensä kahdeksan osallista. Kolme mukana ollutta on kuljetettu sairaalaan. Muut onnettomuudessa mukana olleet hakeutuivat tarkastettavaksi muilla keinoin.

Poliisi on pidättänyt tapaukseen liittyen 42-vuotiaan miehen. Miestä epäillään muun muassa törkeästä liikenteen vaarantamisesta ja törkeästä vamman tuottamisesta.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että se sai perjantaina useita ilmoituksia holtittomasti ajavasta pakettiautosta. Ilmoitukset tulivat Auran, Raision ja Naantalin alueilta. Pakettiauto ajoi ilmoitusten mukaan kovaa ja välillä vastaantulijoiden kaistalla. Ajoneuvo oli osunut muihin autoihin ja aiheuttanut vaurioita.

Poliisi yritti pysäyttää pakettiautoa piikkimatolla Luonnonmaan kohdalla Naantalissa. Auto kuitenkin kiersi maton pientareen kautta ja jatkoi poliisin mukaan kovaa vauhtia kohti Naantalin keskustaa. Armonlaaksontien ja Ruonan yhdystien risteyksessä pakettiauto törmäsi vastaantulijoiden kaistalla risteyksessä olleisiin ajoneuvoihin.

Armonlaaksontie katkaistiin liikenteeltä onnettomuuden pelastustöiden ja paikkatutkinnan vuoksi. Poliisi ohjasi liikennettä.

Poliisin mukaan onnettomuuspaikan tutkina ja raivaustoimet saatiin päätökseen kello kahden aikaan iltapäivällä, ja liikenne sujuu tiellä jälleen normaalisti.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?