Poliisi pyytää vihjeitä Kaustisen epäiltyyn henki­rikokseen liittyen, surmattu nuori mies edelleen kateissa - Kotimaa | HS.fi
Kotimaa|Rikosepäilyt

Poliisi pyytää vihjeitä Kaustisen epäiltyyn henki­rikokseen liittyen, surmattu nuori mies edelleen kateissa

Poliisi on vanginnut kaksi Kaustisella asuvaa miestä todennäköisin syin epäiltyinä rikoksesta, kertoo Pohjanmaan poliisi tiedotteessa.

Julkaistu: 10.7. 19:02

Poliisin esitutkinta Kaustisella kadonneen nuoren miehen tapauksessa on edennyt.

Poliisin mukaan tutkinnassa on tullut esiin seikkoja, joiden perusteella poliisi epäilee, että 16. kesäkuuta Kaustisella kadonnut nuori mies surmattiin samana iltana. Käräjäoikeus on vanginnut kaksi Kaustisella asuvaa miestä todennäköisin syin epäiltyinä rikoksesta, kertoo Pohjanmaan poliisi tiedotteessa.

Poliisi on suorittanut maastoetsintöjä kuluvan viikon aikana muun muassa ihmisten jäännösten etsimiseen erikoistuneilla poliisikoirilla Kaustisen ja Vetelin alueella. Surmatuksi epäillyn miehen jäännöksiä ei ole kuitenkaan löydetty.

Pohjanmaan poliisi julkaisi myös valokuvan ja pyytää tietoa siitä, missä kuva on otettu. Poliisi kertoo tiedotteessa pitävänsä mahdollisena, että kyseinen valokuva olisi otettu 16.–17. kesäkuuta välisenä yönä ja kuvauspaikka liittyisi surmatun kätkemiseen.

Poliisi julkaisi myös kuvan punaisesta Toyota Carina -merkkisestä autosta, joka on tiedotteen mukaan ollut vangittujen miesten käytössä. Poliisi kaipaa tietoja auton liikkeistä 16.–17. kesäkuuta väliseltä ajalta.

Mahdolliset havainnot tai muut tiedot pyydetään ilmoittamaan lähimmälle poliisiasemalle tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi.

 

Poliisin julkaisema kuva

Poliisi|Nuoren katoamis­tapausta tutkitaan epäiltynä henki­rikoksena Kaustisella, useita otettu kiinni

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?