Suomalaisten kaikkoaminen tuntuu yhä nuorempia kävijöitä houkuttelevassa Pärnussa: Suomalaiset ovat kaupungin turismin perusta, sanoo paikallinen yrittäjä - Kotimaa | HS.fi
Kotimaa|Matkailu

Suomalaisten kaikkoaminen tuntuu yhä nuorempia kävijöitä houkuttelevassa Pärnussa: Suomalaiset ovat kaupungin turismin perusta, sanoo paikallinen yrittäjä

Suomalaiset ovat Pärnulle kaikkein tärkein matkustajaryhmä, mutta tänä kesänä heitä on monien pärnulaisten mukaan vain kymmenesosa tavallisista määristä. Kotimaanturismi paikkaa aukkoja, mutta tilaa suomalaisille olisi, paikalliset sanovat.

Tilaajille

Niclas Tenhovuori, Manu Huvila, Valtteri Laaksonen ja Tommi Eriksson tulivat etsimään juhlatunnelmaa Virosta. Kuuden kaverin porukasta vain Huvila on aiemmin käynyt Pärnussa.

Julkaistu: 11.7. 2:00, Päivitetty 11.7. 15:31

Pärnu

Pärnun keskustan trendikkäiden ravintoloiden terasseilla nuoret, siististi pukeutuneet virolaiset juovat cocktaileja kultakalamaljan kokoisista laseista.

Trubaduurien helisevät kitarat kaikuvat korttelista toiseen. Yksi kadunpätkä on muuttunut tanssilattiaksi, kun virolaiset pistävät jalalla koreasti svengaavan bändin tahtiin. Ilta-auringon värjäämä pastellinsävyinen Pärnu on raikas kuin lasillinen rosée-viiniä.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?