Mopoautot villitsivät Suomen teinit vuosituhannen alussa, nyt ne pölyttyvät latojen takana – Kerro HS:lle, minne sinun mopoautosi päätyi - Kotimaa | HS.fi
Kotimaa|Liikenne

Mopoautot villitsivät Suomen teinit vuosituhannen alussa, nyt ne pölyttyvät latojen takana – Kerro HS:lle, minne sinun mopoautosi päätyi

HS etsii tarinoita mopoautoista. Kaipaamme kertomuksia niin nuorilta mopoautojen omistajilta kuin entisiltä omistajilta.

Mopoautoilijoita Sipoossa. Kuva vuodelta 2017.

Julkaistu: 11.7. 18:25

Millainen oli sinun mopoautosi tarina? Päätyikö se muutaman käyttövuoden jälkeen takaisin myyntiin vai jäikö se odottamaan nuorempia sisaruksia autotalliin? Vai onko mopoauto kenties pihan nurkassa käyttämättömänä odottamassa romutusta?

Mopoautot villitsivät Suomen teinit vuosituhannen alussa, mutta nyt ne pölyttyvät latojen takana. Mopoautoja poistetaan käytöstä kovaa vauhtia ja niitä hankitaan aiempaa vähemmän.

Yllä olevat esimerkit ovat kuvitteellisia vaihtoehtoja mopoauton kohtaloksi. HS haluaa kuulla oikeita kokemuksia siitä, miten nuorison suosiman menopelien käy, kun niillä ei ole enää käyttöä.

Vastaa HS:n kyselyyn ja kerro kokemuksistasi. Vastauksia saatetaan käyttää nimettömänä HS:n tulevassa jutussa. Kerro myös, mikäli sinua saa haastatella juttua varten.

Tarinoihin liittyviä nuoruuden kuvia mopoautoajoista voi lähettää sähköpostiosoitteeseen: pihla.loula@hs.fi.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?