Kaksi kuoli ja kaksi loukkaantui vakavasti Parkanossa kahden henkilöauton ja kuorma-auton kolarissa - Kotimaa | HS.fi
Kotimaa|Onnettomuudet

Kaksi kuoli ja kaksi loukkaantui vakavasti Parkanossa kahden henkilöauton ja kuorma-auton kolarissa

Yhteensä seitsemän on loukkaantunut, joista osa vakavasti.

Poliisin mukaan kuorma-auto ajaantui vastaantulijoiden kaistalle ja törmäsi siellä vastaantulleen henkilöauton keulaan.

Julkaistu: 16.7. 12:26, Päivitetty 16.7. 17:10

Pirkanmaalla Parkanossa seitsemän ihmistä on loukkaantunut ja kaksi kuollut kuorma-auton ja kahden henkilöauton kolarissa. Onnettomuus tapahtui hieman ennen yhtätoista aamupäivällä Tampereentien ja Tampereenkadun risteyksessä, kertoo Pirkanmaan pelastuslaitos tiedotteessa.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen mukaan seitsemän loukkaantui onnettomuudessa. Pirkanmaan poliisi tiedotti myöhemmin, että onnettomuudessa kuoli kaksi ja kaksi loukkaantui vakavasti.

Kuolintapauksista kertoi jo aikaisemmin Yle.

Poliisin mukaan Tampereen suunnasta Parkanoa kohti oli ajanut kuorma-auto, jonka epäillään törmänneen edellä kääntymässä olleen auton perään. Törmäyksen jälkeen kuorma-auton epäillään ajaantuneen vastaantulevien kaistalle, jossa se törmäsi toisen auton keulaan. Poliisin mukaan tapauksessa kuolleet ja vakavasti loukkaantuneet matkustivat keulaan törmätyssä autossa.

Poliisi kertoo suorittavansa aiheesta esitutkinnan, mutta tässä vaiheessa se ei ota vielä kantaa syyllisyyskysymyksiin. Myös onnettomuustutkintalautakunta tutkii asiaa.

Liikenne oli onnettomuuspaikalla poikki, mutta on sittemmin palautunut kulkemaan normaalisti.

Poliisi pyytää onnettomuuden synnystä havaintoja tehneitä muita tielläliikkujia ottamaan yhteyttä sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai vastaajaan 24 h 0800 90022.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?