”Lääkärit ihmettelevät selviytymistäni”, perussuomalaisten pahoinpidellyn eduskunta-avustajan päähän ommeltiin 150 tikkiä – Pekka Kataja epäilee pahoinpitelijäkseen äärioikeistoa - Kotimaa | HS.fi

”Lääkärit ihmettelevät selviytymistäni”, perussuomalaisten pahoinpidellyn eduskunta-avustajan päähän ommeltiin 150 tikkiä – Pekka Kataja epäilee pahoinpitelijäkseen äärioikeistoa

Pekka Kataja harmittelee perjantaina antamaansa lausuntoa, jonka mukaan hänen näkemänsä hyökkääjä olisi ollut ”arabialaisen näköinen”, mikä sosiaalisessa mediassa johti tulkintaan, että hyökkääjät olisivat olleet ulkomaalaisia.

Perussuomalaisten Keski-Suomen-vaalipäällikkö Pekka Kataja.­

21.7.2020 9:05 | Päivitetty 21.7.2020 15:21

Perussuomalaisten Keski-Suomen-vaalipäällikkö Pekka Kataja on vakuuttunut, että hänen kimppuunsa perjantaina hyökänneillä miehillä oli teolleen poliittinen motiivi.

Kataja kertoo profiloituneensa politiikassa maahanmuuton kriitikkona mutta on samaan aikaan suututtanut myös keskisuomalaisia äärioikeistolaisia, joita hän on ollut aktiivisesti erottamassa Keski-Suomen perussuomalaisista. Kataja kertoo olleensa äärioikeistolaisten ”ykköshaukkumiskohde” Keski-Suomessa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat