Marja Hollilta hävisi kolme postilähetystä vajaassa vuodessa, Postin johtaja kommentoi: ”Miljoonista paketeista löytyy aina yksittäisiä, joille sattuu jotain eriskummallista” - Kotimaa | HS.fi

Marja Hollilta hävisi kolme postilähetystä vajaassa vuodessa, Postin johtaja kommentoi: ”Miljoonista paketeista löytyy aina yksittäisiä, joille sattuu jotain eriskummallista”

Postin mukaan kadonneita lähetyksiä tai asiakkailta tulleita valituksia ei ole ollut koronakriisin aikana normaalia enemmän.

Marja Holli ei ole vuosikymmeneen kokenut ongelmia postin saamisessa, mutta nyt kolme lähetystä on jäänyt tulematta vajaan vuoden sisällä. Mielessä on käynyt, onko muitakin lähetyksiä kadonnut hänen tietämättään.

23.7.2020 15:20

Rautjärvellä asuva Marja Holli, 69, on vajaan vuoden sisällä liittynyt siihen suomalaisten joukkoon, joilla on ollut toistuvia ongelmia saada lähetyksiään postitse.

Ensin Hollin loppuvuodesta pyytämät pankin tositteet eivät saapuneet perille. Keväällä kiinalaisesta verkkokaupasta tilattu laukku jäi matkan varrelle, ja kesäkuussa katosi vakuutusyhtiön lähettämä kirje.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat