Pohjois-Norja on nyt täynnä suomalaisia, ja osaa paikallisista epäilyttävän hyvin ruotsia puhuvat suomalaiset pelottavat - Kotimaa | HS.fi
Kotimaa|Matkailu

Pohjois-Norja on nyt täynnä suomalaisia, ja osaa paikallisista epäilyttävän hyvin ruotsia puhuvat suomalaiset pelottavat

Moni Pohjois-Norjan matkailuyrittäjä kertoo, että suomalaismatkailijoita on tänä vuonna liikkeellä selvästi aiempaa enemmän. Norja purki matkustusrajoituksia useisiin Euroopan maihin 15. heinäkuuta, mutta toistaiseksi eurooppalaiset turistit ovat pysytelleet maan eteläosissa.

Tilaajille

Jyväskylässä asuvat Jenniina Katainen ja Ryan Hemingway ystävineen tulivat Norjaan Lofooteille, mutta sään vuoksi he lähtivät keskiviikkona ajamaan takaisin Suomen puolelle. Kaikki olivat ensimmäistä kertaa Pohjois-Norjassa, ja seurue kertoi maisemien ylittäneen odotukset.

Julkaistu: 24.7. 2:00, Päivitetty 24.7. 6:59

Storfjord/Helsinki

Kotimaanmatkailun kultakausi on viime viikkona saanut kesälomailevan kansan liikkeelle aina Suomi-neidon päästä varpaisiin, mutta nyt vipinää on myös sormenpäissä. Viime viikkoina yhä useampi suomalaismatkailija on löytänyt tiensä käsivarren Lapin kautta Norjaan.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?