Elokuu alkoi synkästi liikenteessä: Neljä ihmistä kuoli erillisissä kolareissa - Kotimaa | HS.fi
Kotimaa|Onnettomuudet

Elokuu alkoi synkästi liikenteessä: Neljä ihmistä kuoli erillisissä kolareissa

Lauantaina kuolonkolareita sattui Tuusulassa, Heinolassa, Karkkilassa ja Kangasniemellä.

Julkaistu: 1.8. 23:05

Suomessa sattui lauantaina neljä kuolemaan johtanutta liikenneonnettomuutta.

Yksi ihminen kuoli ja kolme loukkaantui vakavasti liikenneonnettomuudessa Tuusulassa Uudellamaalla varhain lauantaiaamuna.

Onnettomuuden kuolonuhri oli parikymppinen nainen, Itä-Uudenmaan poliisin tilannekeskuksesta kerrottiin STT:lle. Nainen kuoli onnettomuuspaikalle.

Autossa oli naisen lisäksi kolme miestä, joista yhden tilan kerrottiin olevan kriittinen. Kaikki autossa olleet olivat iältään 21–23-vuotiaita.

Ilmoituksen tekijä kertoi vastaan ajaneen auton ajautuneen äkillisen ja voimakkaan ohjausliikkeen seurauksena Tuusulanjokeen ja päätyneen sinne katolleen.

Heinolassa Päijät-Hämeessä yksi ihminen kuoli henkilöauton ja kuorma-auton välisessä nokkakolarissa, Hämeen poliisilaitos kertoi Twitterissä. Onnettomuus tapahtui Nelostiellä Makkaramäen kohdalla. Pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta lauantaiaamuna seitsemän aikaan.

Kuolonuhri oli poliisin mukaan nainen. Poliisi ja tutkijalautakunta jatkavat tapauksen tutkintaa.

Karkkilassa Uudellamaalla kuoli moottoripyöräilijä kahden moottoripyörän ja henkilöauton risteyskolarissa yhdentoista jälkeen aamupäivällä. Pelastuslaitoksen mukaan toinen moottoripyöräilijöistä loukkaantui onnettomuudessa lievästi.

Etelä-Savossa noin 30-vuotias mies kuoli lauantaina, kun auto ajautui suoralla tieosuudella ulos Kangasniemen Toivakantieltä ja törmäsi puuhun. Auton matkustajana ollut mies loukkaantui onnettomuudessa vakavasti, ja hänet vietiin sairaalahoitoon Kuopioon.

Poliisi on kirjannut tapahtuneesta rikosilmoituksen törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja tutkii tapausta yhteistyössä liikenneonnettomuuksien tutkintalautakunnan kanssa.

Onnettomuudet|Kolmikymppinen mies kuoli ulosajossa Kangasniemellä, matkustaja sai vakavia vammoja

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?