Spektaakkeliksi kasvanut porvoolaisen talon jouluvaloshow on omaa luokkaansa – video näyttää, kuinka valot sykkivät musiikin tahtiin - Kotimaa | HS.fi

Spektaakkeliksi kasvanut porvoolaisen talon jouluvaloshow on omaa luokkaansa – video näyttää, kuinka valot sykkivät musiikin tahtiin

Talon asukkaat kertovat inspiraation syntyneen kuvista ja videoista ympäri maailman.

16.12.2020 12:49

Porvoon Tarkkisissa on talo, jonka kaltaista Suomesta tuskin löytyy. Teija ja Pekka Simonssonin kotitalon jouluvalospektaakkeli on kasvanut vuosi vuodelta monimutkaisemmaksi.

Lehtikuvan kuvaaja Markku Ulander kuvasi paikan päällä videon, josta voi katsoa ja kuunnella musiikin tahdissa sykkivän jouluvalokavalkadin.

Naapurit ja ohikulkijat ovat voineet ihailla Simonssonien talon jouluvaloja vuosikymmenen ajan. Porvoon Energian haastattelussa vuonna 2016 talon asukkaat kertovat inspiraation syntyneen kuvista ja videoista ympäri maailman.

”Syksyn pimeys oli alkusysäys valoprojektille, aina kun ei ole luntakaan valaisemassa maisemaa. Mutta kyllä tämä on mielessä ympäri vuoden ja suunnitelmia tehdään koko ajan”, kertoi Teija Simonsson.

Oletko itse pystyttänyt komeita jouluvaloja tai nähnyt vastaavanlaisia koristeita? Lähetä kuva tai video Helsingin Sanomille:

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat