Kolme loukkaantui henkilöauton ja rekan kolarissa Valtatie 3:lla Riihimäen ja Janakkalan rajalla - Kotimaa | HS.fi

Kolme loukkaantui henkilöauton ja rekan kolarissa Valtatie 3:lla Riihimäen ja Janakkalan rajalla

Päivystävän palomestarin mukaan ajokeli on ollut tiistaina koko päivän erittäin huono ja liukkaus on aiheuttanut Valtatie 3:lla useampia kolareita.

19.1. 21:19

Kolme ihmistä loukkaantui henkilöauton ja puoliperävaunun yhteentörmäyksessä Valtatie 3:lla Riihimäen ja Janakkalan rajalla tiistaina alkuillasta.

Kolme loukkaantunutta olivat henkilöautossa ja heidät on viety sairaalaan. Puoliperävaunussa ollut kuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Päivystävä palomestari Sami Hiltunen ei kommentoi onnettomuudessa olleiden vammoja tarkemmin. Sen hän kertoo, että palokunta ei joutunut irrottamaan heitä henkilöautosta.

Pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta hieman ennen kello kuutta. Onnettomuus tapahtui pohjoiseen menevillä kaistoilla.

Hiltusen arvion mukaan molemmilla ajoneuvoilla oli tilanteessa noin 80 kilometrin tuntinopeus.

”Tieosuus oli äärettömän liukas.”

Puoliperävaunun vetoauto lähti heittelehtiä ja törmäsi lumipenkkaan aiheuttaen ”aikamoisen lumipilven”. Tämän jälkeen henkilöauto törmäsi yhteen vetoauton kulmista. Puoliperävaunussa ei ollut ollenkaan perävaunua.

Henkilöauto on Hiltusen mukaan onnettomuuden jäljiltä lunastuskunnossa.

Onnettomuudesta aiheutui liikennehaittaa kello kahdeksaan asti ja toinen kaistoista oli suljettu.

Hiltusen mukaan ajokeli on ollut tiistaina koko päivän erittäin huono ja liukkaus on aiheuttanut Valtatie 3:lla useampia kolareita.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat