Poliisi epäilee henkirikosta Virroilla, operaatio päättynyt – Ylen mukaan yksi alaikäinen on loukkaantunut - Kotimaa | HS.fi

Poliisi epäilee henkirikosta Virroilla, operaatio päättynyt – Ylen mukaan yksi alaikäinen on loukkaantunut

Poliisioperaatio kesti useita tunteja. Poliisin mukaan tilanteesta ei aiheutunut vaaraa sivullisille.

Poliisi ohjasi liikennettä Virroilla torstaina.­

21.1. 11:47 | Päivitetty 21.1. 14:45

Poliisilla oli torstaina useita tunteja kestänyt operaatio Virroilla Liedenpohjassa Pirkanmaalla, kertoo Sisä-Suomen poliisi. Poliisin mukaan tehtävään liittyy väkivaltainen teko.

Operaatioon osallistui useita poliisipartioita. Tehtävä sai alkunsa aamulla kello 8.18 hätäkeskukseen tehdystä puhelusta. Poliisi tutkii asiaa henkirikoksena ja henkirikoksen yrityksenä.

Poliisin mukaan tilanteesta ei aiheutunut vaaraa sivullisille.

Ylen tietojen mukaan väkivallanteossa on loukkaantunut yksi alaikäinen, ja väkivaltarikoksesta epäilty henkilö oli ainakin aamupäivällä vielä tavoittamatta. Ylen mukaan paikalla oli myös poliisin valmiusyksikkö eli Karhu-ryhmä.

Poliisi ei tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.

Rikoskomisario Kari Aaltio Sisä-Suomen poliisista kertoi Aamulehdelle, että kyseessä on iso operaatio.

Aaltio ei vahvistanut, kuinka monen henkilön uskotaan olevan epäiltynä tai asianomistajana tapauksessa. Aamulehden paikalla olleen toimittajan mukaan paikalla on ollut myös ambulansseja.

Torstaina yhden aikoihin iltapäivällä Sisä-Suomen poliisi tiedotti Twitterissä, että operaatio on yhä kesken, ja poliisi tekee tilanteeseen liittyviä tarkistuksia.

Liikenne oli kantatie 66:lla operaation seurauksena poikki, mutta puoli kahden jälkeen iltapäivällä poliisi kertoi, että liikennesulku puretaan.

”Poliisi on edelleen paikalla ja poliisin tehtävä on edelleen kesken, mutta haitta liikenteelle on poistunut”, Sisä-Suomen poliisilaitos tiedotti Twitterissä.

Sisä-Suomen poliisin tilannekeskuksesta ei kommentoitu HS:lle operaation laajuutta, mahdollisia epäiltyjä tai loukkaantuneita. Poliisi ei myöskään kertonut, onko väkivallanteko tapahtunut ulko- vai sisätiloissa.

Poliisin mukaan Liedenpohjan koulu ei liity tehtävään.

Oikaisu 22.1. kello 16.57: Tekstissä puhuttiin aiemmin virheellisesti valtatiestä 66. Virtain halki kulkee kantatie 66.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat