Harrastuksista on tullut kalliita, menestykseen tähtääviä ja iso joukko lapsia jää niiden ulkopuolelle – Nyt ilmaiset ja lasten toivomat harrastukset tuodaan kouluun - Kotimaa | HS.fi

Harrastuksista on tullut kalliita, menestykseen tähtääviä ja iso joukko lapsia jää niiden ulko­puolelle – Nyt ilmaiset ja lasten toivomat harrastukset tuodaan kouluun

Harrastamisen Suomen mallissa järjestetään lasten toivomia, ilmaisia ja kaikille avoimia harrastuksia koulupäivän yhteydessä. Yli sata kuntaa kokeilee mallia, jonka tavoitteena on laajentua kaikkiin kuntiin.

Äänekosken koulujen teatterikerhoissa tehdään paljon improvisaatiota, pieniä esityksiä ja leikitään paljon. Koiviston koululla lapset keskustelemassa piirissä kerhon ohjaajan Pilvi Hongan kanssa. Puheenvuoroa pyytää Veeti Masalin.

1.2. 2:00 | Päivitetty 2.2. 9:12

Hatut, viitat ja erilaiset hörsylät vaihtuvat tiheään lasten päällä, kun teatterikerho alkaa koulupäivän jälkeen Äänekosken Koiviston koululla. Kyläkoulun liikuntasali täyttyy alakoululaisten kiljahduksista, naurusta, kärrynpyöristä ja takaa-ajoista.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat