Hollolassa usean ajoneuvon kolari, varusmiehiä vietiin tarkastettavaksi sairaalaan - Kotimaa | HS.fi

Hollolassa usean ajoneuvon kolari, varusmiehiä vietiin tarkastettavaksi sairaalaan

Poliisin mukaan kaksi Puolustusvoimien ajoneuvoa törmäsi bussiin, kun se lähti pysäkiltä liikkeelle. Lisäksi kaksi henkilöautoa kolaroivat keskenään.

Hollolassa valtatiellä 12 tapahtui usean ajoneuvon liikenneonnettomuus tiistaiaamuna.­

9.3. 10:30 | Päivitetty 9.3. 13:34

Hollolassa valtatie 12:lla sattui usean ajoneuvon liikenneonnettomuus tiistaiaamuna.

Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Juha Lahtisen kertoo STT:lle, että onnettomuudessa oli osallisena seitsemän ihmistä.

Poliisi tiedottaa, että osallisina olleita on viety tarkastettavaksi sairaalaan. Puolustusvoimien mukaan neljä varusmiestä vietiin Päijät-Hämeen keskussairaalaan tarkastettavaksi. He olivat kävelleet itse pois ajoneuvoista.

”Linja-autossa oli pelkästään kuljettaja, eli ei ollut matkustajia kyydissä”, sanoo Lahtinen.

Onnettomuudessa oli mukana linja-auto, täysperävaunurekka, kaksi Puolustusvoimien maastokuorma-autoa ja kaksi henkilöautoa. Lahtisen mukaan Puolustusvoimien maastokuorma-auto ajautui pellolle, mutta kaikki ajoneuvot pysyivät pyörillään.

Onnettomuuspaikka on Tampereentien ja Kastarintien risteyksessä valtatiellä 12. Pelastuslaitos sai onnettomuudesta ilmoituksen kello 9.37 tiistaina.

Poliisi kertoo tutkivansa onnettomuuden syytä. Poliisin mukaan tapahtumien kulusta tiedetään toistaiseksi se, että kaksi Tampereen suunnalta tullutta Puolustusvoimien ajoneuvoa törmäsi bussiin, kun se lähti pysäkiltä liikkeelle. Lisäksi kaksi henkilöautoa kolaroivat keskenään.

Onnettomuus haittasi liikennettä tapahtumapaikalla tiistaiaamupäivällä. Tieliikennekeskuksen mukaan tilanne oli ohi hieman ennen kello yhtä päivällä.

Puolustusvoimien ajoneuvot ajautuivat pellolle onnettomuudessa.­

Linja-autossa ei ollut onnettomuuden aikaan matkustajia.­

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat