”Omistuksessa tai pysyvässä hallinnassa” olevalle mökille saisi mennä, vuokramökille ei – ”Eihän tässä nyt uskalla lähteä mihinkään”, sanoo Levin-reissunsa perunut turkulainen - Kotimaa | HS.fi

”Omistuksessa tai pysyvässä hallinnassa” olevalle mökille saisi mennä, vuokra­mökille ei – ”Eihän tässä nyt uskalla lähteä mihinkään”, sanoo Levin-reissunsa perunut turkulainen

THL suosittelee, että pääsiäinen vietetään kotioloissa mökkeilyn sijaan. HS:n kyselyssä voit kertoa, mitä ajatuksia pääkaupunkiseudulle ja Turkuun kaavaillut liikkumisrajoitukset herättävät.

Tiina Vilppunen oli aikeissa lähteä Leville pääsiäiseksi, mutta perui suunnitelmansa. Tiina ja Visa Vilppunen ulkoilemassa tiibetinspanieleidensa kanssa.

25.3. 19:31

Tuhansien suomalaisten matka mökille uhkaa peruuntua, sillä hallituksen esitys liikkumisrajoituksista estäisi matkan vuokramökille.

Hallituksen torstaina eduskunnalle antama lakiesitys sallii liikkumisen vapaa-ajan asunnolle, joka on omassa ”omistuksessa tai pysyvässä hallinnassa”. Pysyvällä hallinnalla tarkoitetaan esimerkiksi ”pitkäaikaista” vuokrasopimusta tai lähiomaisen mökkiä, esityksessä tarkennetaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat