THL:n asiantuntijat vastasivat kansalaisten kysymyksiin koronarokotteista – katso tallenne yleisötilaisuudesta täältä - Kotimaa | HS.fi

THL:n asiantuntijat vastasivat kansalaisten kysymyksiin korona­rokotteista – katso tallenne yleisötilaisuudesta täältä

Kysymyksiin vastasivat muun muassa THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek ja johtava asiantuntija Mia Kontio.

26.10. 17:23 | Päivitetty 26.10. 18:14

Suomalaiset kysyivät asiantuntijoilta erityisesti koronarokotusten hyödyistä ja haittavaikutuksista, kun Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) järjesti tiistaina kaikille avoimen yleisötilaisuuden.

Tilaisuudessa laitoksen asiantuntijat pitivät puheenvuoroja ja vastasivat yleisön ennalta lähettämiin kysymyksiin koronarokotteiden tehosta ja turvallisuudesta. Voit katsoa tallenteen tilaisuudesta tästä jutusta.

Kysymyksiin vastaamassa olivat THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek ja johtava asiantuntija Mia Kontio. Nohynek esitteli muun muassa, miten sairastetun koronataudin ja koronarokotteen antamat suojat eroavat toisistaan. Kontio puolestaan kertoi koronarokotusten edistymisestä Suomessa.

Alustukset kuultiin lisäksi THL:n asiantuntijalääkäriltä Eero Poukalta ja yksikön päälliköltä Liisa Näveriltä lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimeasta, joka vastaanottaa koronavirusrokotusten haittavaikutusilmoitukset.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat