Poliisi vahvistaa: Porvoon kaksoismurhasta epäillään perheen isää, ulkopuolisen tekijän mahdollisuus suljettu pois - Kotimaa | HS.fi

Poliisi vahvistaa: Porvoon kaksois­murhasta epäillään perheen isää, ulkopuolisen tekijän mahdollisuus suljettu pois

Nainen ja parivuotias lapsi löydettiin kuolleina Porvoosta, isä ajoi samana päivänä kuolonkolarin Helsingissä.

Porvoolaisperheen isä kuoli auton ja kuorma-auton yhteentörmäyksessä Helsingissä Kyläsaarenkadulla torstaina 18. marraskuuta ennen aamukahdeksaa.

25.11. 12:14

Porvoon viikon takaisesta kaksoismurhasta epäillään perheen isää, kertoo keskusrikospoliisi (krp). Vuonna 1993 syntyneen miehen epäillään surmanneen puolisonsa ja pariskunnan parivuotiaan Porvoossa.

Uhrit löydettiin torstaina 18. marraskuuta kuolleina yksityisasunnosta. Perheen isä kuoli samana päivänä henkilöauton ja kuorma-auton törmäyksessä Helsingin Kyläsaaressa.

Poliisi tutkii tekoja kahtena murhana. Ulkopuolisen tekijän mahdollisuus on pystytty sulkemaan pois.

”Tapahtumien kulku, tekotapa ja tekoon johtaneet syyt ovat pääosin poliisin tiedossa. Toki aina tämän kaltaisiin tapahtumiin ja niiden syihin lopullista totuutta ei välttämättä saada, koska epäilty on kuollut”, toteaa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jan Aarnisalo krp:n tiedotteessa.

HS:n tietojen mukaan nainen työskenteli media-alalla ja mies luovalla alalla. He ovat asuneet samassa osoitteessa puutalossa Porvoon keskusta-alueella.

Porvooseen he ovat aiemmin muuttaneet läheiseltä paikkakunnalta.

Liikenneturmassa kuollut mies on esiintynyt jossain määrin julkisuudessa luovan työnsä vuoksi. Hän on saanut työstään myös kansainvälistä tunnustusta.

Nainen oli ehtinyt työskennellä uudessa media-alan työpaikassaan vain lyhyen aikaa. Työnantajan edustaja luonnehti häntä iloiseksi ja energiseksi, eikä hän tuonut työpaikalla esiin mitään mahdollisia perhe-elämään liittyviä ongelmia.

”Tieto kuolemasta tuli meille kaikille suurena järkytyksenä. Epäusko valtasi koko ryhmämme”, työnantaja sanoi aiemmin HS:lle.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat