Tänään ilmestyvä kansainvälinen erikoisliite Maailma 2022 kuvaa pandemian seurauksia – HS:n tilaajat voivat lukea liitteen maksutta - Kotimaa | HS.fi

Tänään ilmestyvä kansain­välinen erikois­liite Maailma 2022 kuvaa pandemian seurauksia – HS:n tilaajat voivat lukea liitteen maksutta

HS:n tilaajat saavat luettavakseen digitaalisesti The Economistin tuottaman yli satasivuisen aikakauslehden, joka ennustaa, millaiseksi koronapandemia maailman muuttaa, mitä käy USA:n ja Kiinan kilpailussa ja millaisia innovaatioita otetaan käyttöön vuonna 2022.

5.1. 2:00 | Päivitetty 5.1. 7:56

Maineikkaan kansainvälisen The Economist -aikakauslehden vuosittain tuottama erikoisliite Maailma 2022 ilmestyy suomeksi tänään.

HS:n tilaajat pääsevät lukemaan koko aikakauslehden digitaalisesti maksutta täältä.

Löydät digitaalisen lehden myös HS:n Lehdet-sivulta tämän linkin takaa. Kun sivulla siirtyy alaspäin, Maailma 2022 -näköislehti löytyy ensimmäisenä kohdasta Erikoislehdet.

Lisäksi HS julkaisee yksittäisiä näytteitä Maailma 2022 -lehdestä tammikuun aikana HS.fissä ja printtilehdessä.

Maailma 2022 ennustaa ja analysoi seuraavan vuoden isoja uutistapahtumia, megatrendejä ja innovaatioita. Tämän vuoden liite käsittelee erityisesti sitä, millainen on se uusi normaali, johon maailma koronapandemian seurauksena siirtyy. Liitteessä analysoidaan myös muun muassa Yhdysvaltain ja Kiinan kilpailua, Yhdysvaltain kongressivaaleja syksyllä 2022 ja demokratian tulevaisuutta.

Mitä seuraavaksi -osiossa käsitellään uusia teknologioita, kuten 3d-tulostimella tehtyjä taloja, vetylentokoneita ja personoituja ruokavalioita.

The Economistin toimittajien lisäksi Maailma-liitteessä näkemyksiään ja ennustuksiaan esittävät tänä vuonna muun muassa filosofi ja tutkija Francis Fukuyama, historioitsija Ramachandra Guha, Etelä-Afrikan presidentti Cyril Ramaphosa, Méxicon pormestari Claudia Sheinbaum, Taiwanin digiministeri Audrey Tang ja monet muut. Suomesta kolumnoi kirjailija Juha Itkonen.

The Economistin seuraavaa vuotta ennustava erikoisliite ilmestyy nyt 36:nnetta kertaa. Sitä painetaan miljoona kappaletta, ja se ilmestyy 90 maassa ainakin 24 kielellä. Suomessa liitteen julkaisee ruotsalainen InPress, joka on myös suomentanut liitteen ja tuottanut Suomea vuonna 2022 käsittelevän osion.

Maailma 2022 -printtiliite on myös ostettavissa Lehtipisteistä 7. tammikuuta alkaen.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat