Vastaa kyselyyn: Miten koulujen siirtyminen etäopetukseen vaikuttaisi perheesi tai koulusi arkeen? - Kotimaa | HS.fi

Vastaa kyselyyn: Miten koulujen siirtyminen etäopetukseen vaikuttaisi perheesi tai koulusi arkeen?

HS tekee juttua mahdolliseen etäopetukseen siirtymisen herättämistä ajatuksista. Miten etäopetukseen siirtyminen kouluissa vaikuttaisi sinun ja perheesi elämään ja arkeen? Osallistu kyselyyn ja kerro kokemuksistasi.

Arabian peruskoulun neljännen luokan luokanopettaja Elina Heinonen opettaa oppilaita etänä koululla Helsingissä 2. huhtikuuta 2020. Myös vuonna 2022 etäopetus on jälleen tapetilla.

6.1. 14:05

Sosiaali- ja terveysministeriö ehdottaa, että koulut siirtyisivät etäopetukseen kevätluku­kauden alusta alkaen. Suuressa osassa maata peruskoulujen kevätlukukausi alkaa maanantaina 10. tammikuuta.

Varmaa tietoa mahdollisen etäopetussuosituksen pituudesta ja luokkarajauksesta ei toistaiseksi ole. Keskeisistä ministereistä koostuva koronaministeriryhmä kokoontuu todennäköisesti perjantaina päättämään etätyösuosituksesta, minkä jälkeen opetuksen järjestäjät tekevät varsinaiset päätökset etäopetukseen siirtymisestä.

Vielä ei kuitenkaan ole siis varmaa, että etäopetukseen siirrytään. Ei ole myöskään varmaa, että mahdollinen etäopetussuositus koskisi koko Suomea.

HS tekee juttua mahdolliseen etäopetukseen siirtymisen herättämistä ajatuksista. Miten etäopetukseen siirtyminen vaikuttaisi sinun ja perheesi elämään ja arkeen? Osallistu kyselyyn ja kerro kokemuksistasi.

Myös opettajat voivat vastata kyselyyn ja kertoa, miten etäopetukseen siirtyminen vaikuttaisi koulun arkeen ja opetukseen.

Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kommentteja saatetaan käyttää jutussa tunnistamattomina. Lisäksi toimittaja saattaa ottaa yhteyttä niihin vastaajiin, jotka ovat antaneet siihen luvan.

Emme julkaise yhteystietoja, mutta HS:n periaate on, että jutussa siteerattujen ihmisten henkilöllisyyden tulee olla toimituksen tiedossa.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat