Ukrainassa käydään digitaalista ja psykologista sotaa, mutta kuka sen voittaa? Suora lähetys Jyväskylän yliopiston tilaisuudesta juuri nyt

Jyväskylän yliopiston ja kesäyliopiston järjestämässä tiedeillassa kyber- ja informaatiovaikuttamisesta puhuvat yliopistonopettaja, eversti evp. Martti J. Kari, lehtori Panu Moilanen ja työelämäprofessori Martti Lehto.

31.3. 16:05 | Päivitetty 31.3. 18:05

Jyväskylän yliopisto ja kesäylipisto järjestävät tänään kello 18.00 kaikille avoimen tiedeillan kyberturvallisuudesta ja informaatiosodasta.

Helsingin Sanomat näyttää tilaisuuden suorana.

Tiedeillassa puhuvat yliopistonopettaja, eversti evp. Martti J. Kari, lehtori Panu Moilanen ja työelämäprofessori Martti Lehto.

Kari on filosofian tohtori ja Puolustusvoimien pääesikunnan entinen apulaistiedustelupäällikkö. Hän opettaa tiedusteluanalyysia ja hybridiuhkia Jyväskylän yliopistossa ja luennoi aiheesta ”Taistelu informaatiotilasta Ukrainan kriisissä”.

Moilanen on yliopiston turvallisuus ja strateginen analyysi -maisteriohjelman koulutusvastaava ja lehtori. Hän puhuu otsikolla ”Ukrainan sota on sotaa myös mielissä”

Työelämäprofessori Lehto on toiminut Ilmavoimissa 30 vuotta muun muassa tiedustelun ja valvonnan tehtävissä. Hän tutkii ja opettaa kyberturvallisuutta Jyväskylän yliopistossa. Hänen luentonsa aihe on "Kriittinen infrastruktuuri kyberhyökkäysten kohteena Ukrainassa"

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat