Monen lehti jää jakamatta lankalauantaina

Pohjois-, Keski-, Itä- ja Kaakkois-Suomessa, Oulun ja Kokkolan seudulla sekä Hämeessä ja Päijät-Hämeessä Helsingin Sanomia ei saada jaettua 16.4.

10.4. 2:00

Suuri osa maakuntalehdistä ei ilmesty lainkaan lauantaina 16.4. Tämän takia myöskään Helsingin Sanomien painettua lehteä ei päästä jakamaan ilmestymättömien lehtien jakelualueilla normaalisti. Lauantain lehti pyritään jakamaan tilaajille tiistaina 19. huhtikuuta.

Painettua lehteä vastaava näköislehti on maksutta luettavissa pääsiäisen ajan verkko-osoitteessa hs.fi/lehdet. Muun muassa pääkaupunkiseudun varhaisjakelu toimii 16.4. normaalisti.

Maakuntien monet päälehdet ovat päättäneet ilmestymättömyyspäivästä 16.4. Pohjois-, Keski-, Itä- ja Kaakkois-Suomessa, Oulun ja Kokkolan seudulla sekä Hämeessä ja Päijät-Hämeessä. Näillä alueilla Helsingin Sanomien jakelu on yleensä järjestetty yhteisjakeluna paikallisen lehden kanssa.

Pitkänäperjantaina HS ilmestyy ja jaetaan normaalisti. Poikkeuslauantain vuoksi pitkänperjantain 15.4. lehti jaetaan tällä kertaa myös jakelukatvealueiden viikonloppu- ja sunnuntaitilaajille.

Pääsiäispäivänä, sunnuntaina 17. huhtikuuta, ja 2. pääsiäispäivänä, maanantaina 18. huhtikuuta, Helsingin Sanomien painettu lehti ei ilmesty. Juhlapyhinä julkaistaan kuitenkin digilehdet. Painettu lehti ilmestyy taas tiistaina 19. huhtikuuta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat