Kaksi kuoli rekan ja henkilö­auton kolarissa Mäntsälässä Lahden­väylällä

Kuorma-auto törmäsi tien sivuun pysähtyneeseen henkilöautoon toistaiseksi tuntemattomasta syystä.

Lahdenväylä ruuhkautui kolarin johdosta.

16.6. 22:55 | Päivitetty 17.6. 10:54

Kaksi ihmistä kuoli torstaina tieliikenneonnettomuudessa Mäntsälässä Uudellamaalla, kertoo Keski-Uudenmaan pelastuslaitos.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että kuorma-auto törmäsi tien sivuun pysähtyneeseen henkilöautoon Lahdenväylällä eli Nelostiellä. Henkilöautossa olleet kaksi henkilöä kuoli.

”Molempien autojen kulkusuunta on ollut Lahteen päin ja toistaiseksi tuntemattomasta syystä kuorma-auto on törmännyt tien sivuun pysähtyneen henkilöauton perään,” kertoo komisario Aki Rantahuhta tiedotteessa.

Onnettomuus sattui kolmen kilometrin päässä Mäntsälän eteläisestä liittymästä torstai-iltana puoli kymmenen aikoihin. Turma-autot olivat olleet matkalla pohjoiseen Lahden suuntaan.

Onnettomuuspaikalla oli eilen illalla useita pelastuslaitoksen yksiköitä, poliisi ja onnettomuustutkijalautakunta, kertoo poliisi. Itä-Uudenmaan poliisi on aloittanut onnettomuuteen johtaneiden syiden tutkinnan.

”Tässä vaiheessa tutkintaa meillä ei ole asiasta muuta tiedotettavaa”, Rantahuhta toteaa.

aiemmin kerrottiin, että onnettomuudessa kuoli yksi henkilöautossa ollut ihminen ja toinen loukkaantui vakavasti. Myöhemmin kerrottiin, että molemmat henkilöauton matkustajat kuolivat.

Moottoritien pohjoiseen vievien kaistojen liikenne oli jonkin aikaa täysin poikki.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat