Kokenut ravintolapäällikkö Joni Koski paljastaa, mitä suomalaiset syövät hotelliaamiaisella

Lomakaudella suomalaiset nautiskelevat hotellien aamiaispöydissä pitkän kaavan mukaan. Myös yhden hedelmän menekki lisääntyy huimasti, kertoo ravintolapäällikkö Joni Koski.

Hotelli Scandic Vaasan ravintolapäällikkö Joni Koski kokosi lautaselleen suomalaisten tyypillisen suosikkiaamiaisen. Se sisältää muun muassa karjalanpiirakoita ja nakkeja.

| Päivitetty

Kun kesälomakausi on parhaimmillaan, useat suomalaiset suuntaavat hotelleihin rentoutumaan. Yhtenä vetonaulana hotelleissa ovat herkkuja notkuvat aamupalapöydät. Monet kuitenkin luottavat hotelliaamiaisella samoihin tuotteisiin kuin kotonakin, kertoo Scandic Vaasan ja Scandic Seinäjoen ravintolapäällikkö Joni Koski.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat