Ainakin yksi asunto tuhoutui tulipalossa Nokialla

Tämänhetkisten tietojen mukaan kukaan ei loukkaantunut palossa.

9.8. 19:35 | Päivitetty 9.8. 21:16

Nokialla Valborginkadulla syttyi tulipalo kaksikerroksisessa luhtitalossa tiistai-iltana. Talon asukkaat evakuoitiin, eikä kukaan ole tämän hetken tietojen mukaan loukkaantunut.

Palo ei enää aiheuta merkittävää savunmuodostusta tai muutakaan vaaraa lähialueiden asukkaille, Pirkanmaan pelastuslaitos kertoi Twitterissä kello kahdeksan aikaan tiistai-iltana. Palopaikan välittömässä läheisyydessä liikkumista on kuitenkin pelastuslaitoksen mukaan syytä välttää sammutustöiden sujuvuuden varmistamiseksi.

Pelastuslaitoksella ei ole tarkkaa tietoa, kuinka monta asukasta talosta evakuoitiin, kertoo päivystävä päällikkö Mika Kupiainen tilannekeskuksesta. Poliisi selvittää asiaa. Evakuoiduista kaksi kävi ensihoidon tarkastuksessa, mutta kummallakaan ei Kupiaisen mukaan ollut sen suurempaa hätää.

Talossa on yhteensä kahdeksan asuntoa. Palon syttymissyy ei toistaiseksi ole selvillä, mutta palo on todennäköisesti alkanut toisen kerroksen asunnosta, kertoo Kupiainen.

Kupiainen ei itse ollut palopaikalla, mutta hänen tietojensa mukaan tulipalo tuhosi ainakin yhden asunnon ja aiheutti merkittäviä vahinkoja myös muihin asuntoihin.

”Se ei ole mikään pieni palo. Sisätiloja menee varmasti uusiksi.”

”Kattorakenteet näyttävä tuhoutuneen kokonaan, ja koko rakennuksessa on vesivahinkoja.”

Pelastuslaitos sai tulipalosta hälytyksen kello 18:n jälkeen tiistai-iltana. Kupiaisen mukaan tulipalo oli täyden palon vaiheessa, kun pelastuslaitos saapui paikalle. Palo oli puoli yhdeksän aikaan tiistai-iltana hallinnassa. Kupiaisen arvion mukaan sammutustyöt jatkuvat iltamyöhään.

Paikalle saapui noin 20 pelastuslaitoksen yksikköä sammuttamaan paloa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat