Elintarvikeyritykset saaneet huonoja arvosanoja hygieniasta, vanhentuneiden tuotteiden varastoimisesta ja puutteellisista pakkaus­merkinnöistä

Lämpötilahallinta on haastavaa, ja hyvässäkin yrityksessä voi olla siinä ongelmaa, kertoo Ruokaviraston elintarviketurvallisuusosaston johtaja.

STT pyysi Ruokavirastolta vuoden 2022 Oiva-raporteista sellaiset tarkastusraportit, joiden kuluttajille näkyvä hymiöarvosana on huono.

21.8.2022 11:16

Erilaisille elintarvikeyrityksille on asetettu kieltotoimen­piteitä kuluvan vuoden aikana muun muassa helposti pilaantuvien tuotteiden väärin sulattamisesta, vanhentuneiden tuotteiden varastoimisesta, pakkausmerkintöjen puutteellisuudesta sekä yleisen siisteyden ja hygienian puutteista. Asia selviää STT:n Ruokavirastolta saamista tiedoista.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat