Kaurasen perheellä on omakotitalon pihalla Keravalla kahdeksankulmainen hirsirunkoinen uima-allas. Vaikka allas on kompaktin kokoinen, siellä mahtuu sukeltelemaan, seisomaan käsillä ja leikkimään. 15-vuotiaat Emil Kauranen (vas.) ja Roy Roponen sukelsivat käsikynkässä.

Lenni Laukkanen havahtui neljä vuotta sitten siihen, että hän on aina väsynyt. Aktiivinen juoksuharrastus on tuonut hänelle energiaa arkeen. Nyt liikunta onkin hänelle henkireikä. Laukkanen kuvattiin Otaniemen urheilukentällä.

Opinnot Tampereella aloittava Peppi Perttunen kävi asuntonäytössä, mutta varautui vielä etsinnän jatkumiseen. Hän on huomannut, että tänä vuonna vuokra-asuntoa on aiempaa hankalampaa löytää. Kuvassa Perttunen tarkkaili tuuletusparvekkeelta mahdollisia tulevia kotimaisemiaan.

Camilla ja Jussi Aurio menivät tänä kesänä naimisiin. Camilla kävi Puntala-rock -festivaalilla yhdeksättä kertaa, Jussi saapui paikalle ensimmäistä kertaa. Camillalle Puntala on hyvän mielen festari.

Jukka Juola uimassa Ulkokallan saarella.

Karjalainen Maura Häkki kertoo, mitä karjalaisuus hänelle merkitsee. Häkki kuvattiin Joensuussa Pielisjoen varrella. Kuvassa Häkillä on päällä itse tekemänsä karjalainen kansanpuku.

Mikael, Eva, Lisa, Salla ja Pamela (selin) Stenvall kävivät torikahvilla Hakaniemessä.

Merihaan edustalla oleva mattolaituri on suosittu uimapaikka. Kesäkuun lopulla pulikoimassa viihtyneiden kaverusten Topi Välimäen ja Mira Korhosen mielestä merivesi tuntui kuin linnunmaidolta.

Oskari Autio (vas.) ja Jatta Herlevi piknikillä ystäviensä kanssa Kaivopuistossa.

Kuvassa Antero Mäenpää, Sophie Serrini ja Pentti-koira Aiju-kahvilan terassilla.

Tomi Helenius söi poikansa Sonny Heleniuksen kanssa lounasta Myllyn murkina -hävikkiruokaravintolassa.

A-klinikkasäätiön työntekijä Kajsa Santonen keskusteli päihteidenkäyttäjien kanssa Vaasanpuistikossa.

Suomen partiolaisten suurleiri Kajo järjestettiin Evon leirialueella lähellä Hämeenlinnaa. Venla Virtanen (vas.), Aura Kulmala ja Via Helle nostivat Sofia Kantosalmen esteellä.